top of page
Sök

Sommarkvällar

Det har varit en varm vecka, många dagar har varit riktigt riktigt varma. I värme händer det inte mycket här hemma. Spciellt inte när det finns värmekänsliga små änglar som nu. Vi hänger i skuggan eller inne. Både jag och hundarna äter glass. I mitt fall gärna sorbe och i hundarnas fall "isglass" som jag spetsat med en köttbulle, lite kyckling lever eller annan mumma som kan locka en lite sommarslö havanais.


Framåt kvällskvisten så piggar vi på oss tillräckligt för att ta en liten skogstur (med valparna i "barnvagn"...(ja ja, men min utställningsvagn är alldeles utmärkt till detta) och sedan hänga en stund i gröngräset och känna att nu är det sommar.


Jag borde tillbringa en del av de här heta, stillsamma dagarna åt att bygga på min hemsida...men istället badar jag hundar, läser ifatt mig på SKK protokollen och uppdaterar mig på ny forskning inom mitt favorit ämne, hund. Känner att det fortfarande bär emot att den hemsida som jag fick byggd åt mig via "proffsfirman" gick i graven med kodning och allt när företaget gjorde det. MEN nu har ju så lång tid gått att jag får väl ta mig över det och glädja mig åt att numera är ju verktygen man bygger hemsidor med betydligt enklare än när jag filade på min första för 15 år sedan.


Bjuder på lite bilder från våra sommarkvällar, mina modeller är mina 3 tjejer från E-Sportskullen och Emma (Callunavias Romanov Princess) och Alva (Callunavias Watermellon Sugar).32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page