top of page
Sök

Ett första inlägg

Uppdaterat: 15 juni 2022

Juni 2022 och ett nytt första inlägg på Callunavias bloggen. Det gamla första inlägget skrevs jag med stor entusiasm 2007, på en teknik som idag tydligen är så omodern att jag fått medelande serverhanterarna att de upphört att existerat. Puts väck och det finns ingen magisk knapp som kan återställa dem. Lika förkolnade som om de var ett brev som lagt på elden.Jag som levde med den tron att det som publicerades ute i cyberrymden för alltid levde kvar i någon form om inte annat för att komma och hemsöka personer med pinsamheter från tonåren när de gifter sig, söker jobb eller får en åtminstonde semi hög befattning i den politiska sfären...


Nåja, efter en tids bitterhet över att både saker och tiden flyr så har det gått upp för mig att detta ju ger mig en möjlighet att få återuppleva en bilder, minnen och berättelser ännu en gång, MEN det är inte för att titta bakåt jag nu skriver ett nytt första inlägg på Callunavias Bloggen. Det är för att det är en utmärkt form för att kommunicera stort omkring det som fyller mitt hjärta och mina dagar, hundar. I kvadrat. Först och främst Callunavias egna änglar och rackarungar, både hemma och ute i världen. Men det händer mycket intressant och tankvärt utanför min egna sfär, som kan beröras om andan faller på. Den nya djurskyddslagen ex, eller den nya fästing arten som dykt upp. Är man intresserad är ämnet "hund" outsinligt.

Välkomna!
42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ponti

Namn!

Hej världen!

bottom of page