top of page
Sök

En prinsessa skuttade hem

I helgen var det då äntligen dags för den efterlängtade Bonnie att flytta hem till sin familj. De har längtat och drömt om henne sedan innan hon var en vink i sin mamma Viggas ögon och det kändes som vanligt varmt och ulligt i hela mitt hjärta när lämnade över en av mina små för att bli deras Lill-Tös.


Naturligtvis har Bonnie, modern ung dam, redan hunnit få ett eget Instagramkonto för att visa upp hela sitt härliga jag...inklusive sina tigerhopp. Vill ni följa henne hittar ni henne här https://www.instagram.com/bonnie_blackhava/


I nästan en hel vecka till så har jag privilegiet att ha två små maräng prinsossor här hemma, och idag fick jag börja njuta av dem redan innan klockan sex...Det är lätt hänt när sommarsolens strålar lockande lyser upp sovrummet i arla morgonstund. Det hade kunnat undvikas om jag följt migg eget råd till alla med småttingar med fyra tassar...dra för mörkläggningsgardinerna noga. Men men, morgonstund har ju guld i mun (sägs det) och nu kan jag rivstarta med dagens agenda, dvs pussa och putsa hundar i alla åldrar. Titta en varv eller två på den finska hunddatabasen (som är så mycket bättre än svensk Hunddata) och sedan ge Alva ett bad i mitt utespa som jag pysslade iordning igår. genom att ställa ut hundarnas badkar på gräsmattan och koppla slang till varmvattens uttaget. Jag tror att Alva kommer uppskatta ett bad i det gröna lika mycket som jag kommer göra ett ge henne det. På återseende!

Bjuder på lite bilder på mamma Vigga, Callunavias Silver Maiden, en dam som inomhus är lika sockersöt och ljud som hon ser ut. Utonhus förvandlas hon dock från prinsessa till Amazon och springer lika fort som hon hoppar högt. Bästa sorten :)

På återseende!

79 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page